SA CIRKUSKIM KARAVANIMA IDU PO SRBIJI: Zoran Tomić o Ponoševoj izjavi i 720 glasova iz Leskovca

Novosti online

01. 04. 2023. u 17:39

ZORAN Tomić, član predsedništva Srpske napredned stranke, oglasio se povodom izjave Zdravka Ponoša u Leskovcu.

СА ЦИРКУСКИМ КАРАВАНИМА ИДУ ПО СРБИЈИ: Зоран Томић о Поношевој изјави и 720 гласова из Лесковца

Zoran Tomić

Kako je saopštio, "Unervozila se tajkunska i mrziteljska opozicija pa sad krenuli sa nekoliko cirkuskih karavana po Srbiji."

- Poslednji u nizu je ovaj šareni karavan gde se skupili lažne demokrate, dezerter Ponoš i lažni ekolozi da po Srbiji govore o nekoj promeni sistema? Kaže dezerter Ponoš da je najvažnije za građane da se Vučić skine sa vlasti na republičkom nivou, jer na lokalu nije dobro zbog moguće opstrukcije?! Taj isti Ponoš koji je kao kandidat tajkuna i glupana bio na predsedničkim izborima izgubio je iste sa četvorostruko manjim brojem glasova od Aleksandra Vučića i to uz svu mašineriju magla industrije i novac koji su upumpavali u kampanju i od unutrašnjih, ali i spoljnih sponzora. Pobedio ga je na izborima jer se bori za Srbiju, za radna mesta, investicije - poručio je Tomić.

Naglasio je da nema grada u Srbiji gde nije došla neka investicija, izgrađena saobraćajnica ili urađeno nešto da se život građana unapredi.

- Nije narod zaboravio topljenje tenkova i sakaćenje vojske, zna narod da takva sudbina čeka i Srbiju sa NATO generalom Ponošem na čelu! U svako mesto u Srbiji koje obiđe, Aleksandra Vučića sačeka veliki broj ljudi da ga pozdravi i podrži u njegovoj borbi, ali i ukaže na probleme koje treba rešavati. On se ne stidi da dođe među građane i da razgovara, a opozicija dolazi da bi se slikala, napravila marketing po instrukcijama stranih agentura koji ih uče kako da ruše svoju državu. Rezultat i razlika između žutih neradnika, lopova i mangupa sa jedne strane i politike prosperiteta i napretka Srbije Aleksandra Vučića sa druge se jasno vidi - saopštio je Tomić.

Prema njegovim rečima "Narod je žute tajkune skinuo sa vlasti 2012. godine, a danas na izborima gube ubedljivo od Vučića, i to kad skupe hrabrosti da na iste izađu."

- Kaže NATO general Ponoš da je u Vranju skupio 720 potpisa za formiranje svoje stranke, za koju je logo ukrao od Kola srpskih sestara, a sa druge strane Vučića na skupu u Vranju sačekalo 10000 građana. To znači da će na sledećim izborima Ponoš još ubedljivije da izgubi. Koliko mu je uopšteno stalo do Srbije, do odbrane Kosova i Metohije ukazuje i poruka koju šalje, da ga lokal ne zanima, Srbija ga ne zanima, samo ga zanima da se Vučića reši, to je njegov cilj. Samo neka ovaj šareni cirkus dezertera Ponoša, žutih tupana i lažnih ekologa nastavi svoje putešestvije po Srbiji, neka se raskrinkaju sami pred malo građana koji ih i slušaju, jer ostale su svojim neznanjem, glupošću i sujetom već odbili od sebe. Srbija u njihove kandže da upadne ponovo neće! - zaključuje Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

NEMA PREDAJE! Čitava prestonica se sakrila zbog nevremena, ali ne i ova devojka - ona je imala jako važan zadatak (VIDEO)