VUČIĆ VEČERAS U 22 SATA NA TV PINK: Ekskluzivni intervju sa predsednikom iz Osla

Novosti online

28. 11. 2022. u 13:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u zvaničnoj poseti Norveškoj, a večeras od 22 časa obratiće se uživo na televiziji Pink.

ВУЧИЋ ВЕЧЕРАС У 22 САТА НА ТВ ПИНК: Ексклузивни интервју са председником из Осла

Foto: Tanjug

Vučić će večeras govoriti o svim aktuelnim temama.

Predsednik Srbije nalazi se u zvaničnoj poseti Norveškoj, gde je jutros, u okviru dvodnevne posete Oslu, započeo sastanke sa najvišim zvaničnicima i prvo posetio norveški parlament.

Vučić je tako započeo prvu radnu posetu Norveškoj u svojstvu predsednika Srbije, nakon što je u Beogradu pre dve sedmice održana konferencija zajedno sa Norveškom i zemljama Zapadnog Balkana o mogućnostima ulaganja u obnovljive izvore energije.

Ekskluzivni intervju sa predsednikom iz Osla biće emitovan uživo u 22 sata na TV Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)