DABIĆ ODGOVORIO ĐILASU: "Narod su jednom prevarili, drugi put neće - to im obećavamo."

Novosti Onlajn

06. 10. 2022. u 18:10

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Đorđe Dabić u svom saopštenju za javnost odgovorio je na otvoreno pismo Dragana Đilasa.

ДАБИЋ ОДГОВОРИО ЂИЛАСУ: Народ су једном преварили, други пут неће - то им обећавамо.

Foto: SNS

Saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

"Čitajući Đilasovo otvoreno pismo nakon obilaska SAD-a prosečan birač lako bi mogao pomisliti kako se na domaćoj sceni rađa neka nova politička misao - sve dok ne bi pročitao ko je potpisnik tih redova. 

Trio fantastiko (Đilas, Borko, Marinika) pohvalio se na društvenim mrežama serijom sastanaka sa raznim zamenicima pomoćnika od nekih drugih pomoćnika državnih sekretara uz neskriveno oduševljenje što se uopšte nalaze u stranoj državi za koju veruju da bi ih mogla opet dovesti na vlast. 

Baš kao onomad pre 22 godine, mimo želje naroda uz finansiranje spolja njih i njihove žute kamarile koja je zajahala na narodnu grbaču posle 5-og oktobra.

Đilas veli kako mu je najzad sve kristalno jasno, mora Srbija da napusti politiku čuvanja vlastitog kursa i svrsta se uz jednu stranu u ovom svetskom sukobu.

Čudno je to, kako mu pre izbora ne pade na pamet da bude takav vizionar. Neko bi rekao da je to prevara birača ali šta je to za Đilasa, još jedna recka na zidu, ko to još broji.

Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem vodila je i vodiće srpsku politiku, onu koja je najbolja za građane Srbije.

Teško je, nije lako odolevati ovakvim vetrovima koji duvaju sa svih strana ali država je mnogo ozbiljna stvar da bi smo imali takav luksuz da se odričemo bilo kog istorijskog saveznika ni na jednoj strani. 

Nastavljamo da služimo interesima svog naroda, a tapšanje po ramenu i raportiranje strancima ostavljamo njima koji su na to navikli.

Narod su jednom prevarili, drugi put neće - to im obećavamo."

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE: Ovako je Vučić "oduvao" hrvatske novinare

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MORATE ZNATI: Šta treba da radite u slučaju jakog zemljotresa