POKRET NAŠI: Prozapadna opozicija želi sukobe u Beogradu

Novosti online

31. 08. 2022. u 14:05

KONZERVATIVNI pokret Naši daje punu podršku državnim organima Republike Srbije u odluci da se ne održi "Evroprajd" koji je zakazan za 17. septembar u Beogradu.

ПОКРЕТ НАШИ: Прозападна опозиција жели сукобе у Београду

Foto N. Skenderija

Pritisci koji su usledili od strane pojedinih ambasada i poslanika EU parlamenta nakon odluke da se "Evroprajd" ne održi su apsolutno neprihvatljivi i to je pokušaj direktnog mešanja u vođenje unutrašnje politike jedne samostalne i suverene zemlje poput Srbije.

Konzervativni pokret Naši najoštrije osuđuje i izjave neodgovornih lidera opozicije iz Ne davimo Beograd, Demokratske stranke, Pokreta slobodnih građana koji je deo poslaničke grupe Stranke slobode i pravde, Ujedinjeni i poslanička grupa Moramo – Zajedno koji pozivaju na skup za koji ne postoje bezbedonosni uslovi i koji očigledno žele nemire i destabilizaciju sopstvene države.

Ovako neodgovorno ponašanje opozicije i pokušaji da se za interese stranih činilaca izazovu nemiri u periodu koji je veoma težak za srpski narod su za svaku osudu i prezir.

Konzervativni pokret Naši poziva državne organe da ne podležu ovakvim pritiscima i ucenama od strane prozapadne opozicije u Srbiji - navodi se u saopštenju KPN.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri