"ZAJEDNO UČINIMO SRBIJU USPEŠNOM": Grujičićeva sa aktivistima na Novom Beogradu

Novosti online

18. 02. 2022. u 15:29

PRVA na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" dr Danica Grujičić posetila je danas aktiviste na štandovima SNS-a na Novom Beogradu.

ЗАЈЕДНО УЧИНИМО СРБИЈУ УСПЕШНОМ: Грујичићева са активистима на Новом Београду

Foto: Novosti

Grujičićeva je istakla da je želela da razgovara sa mladim ljudima o rezultatima koje smo postigli u poslednjih nekoliko godina i izrazila zadovoljstvo što je ostvaren fenomenalni napredak u zdravstvu, ali i u mnogim drugim oblastima.

- Ponosna sam što sam mogla da se pridružim ovim divnim ljudima, jer samo zajedno možemo da radimo na ostvarivanju još većih rezultata - u zdravstvu i u svemu ostalom - rekla je Grujičićeva.

- Dobila sam toliko podrške poslednjih dana od običnih ljudi i želim da se zahvalim svima. Ali moj posao tek počinje - želim da osiguram da se ulaganja u zdravstvenu zaštitu nastave još jače i da radimo svi zajedno punom parom za naš narod i Srbiju. Samo zajedno možemo da učinimo Srbiju uspešnom, ne samo u zdravstvu, nego u svemu. Učiniću sve što mogu da pomognem. Želim da kažem svim ljudima - ovaj napredak ne može da se nastavi sam od sebe. Morate da dođete i da podržite napredak, jer zajedno možemo sve - naglasila je Danica Grujičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja