MONIKA Levinski (39) planira da napiše knjigu o vezi sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom (66). Monika, kako prenosi Portal Jutarnji. hr, ima nameru da otkrije sve detalje o čuvenoj aferi, uključujući i njegove fantazije o seksu u troje.

Njeni prijatelji kažu da Monika želi da se osveti Klintonu, jer je iz njihove afere izašao bez posledica, dok nju još prati zao glas zbog njihovih ljubavnih sastanaka u Ovalnom kabinetu. Na pisanje knjige se odlučila i jer joj je karijera uništena, a od knjige bi mogla itekako da zaradi.

- Monika bi mogla da opiše koliko puta joj je Bil pričao o velikoj želji za seksom u troje, o orgijama i korišćenju raznoraznih seksualnih pomagala - navela je njena prijateljica.

PRETNJA HILARI OBJAVLJIVANJE knjige o aferi moglo bi daponovo izazove bračne probleme paru Klinton, kao i političkoj karijeri Bilove supruge Hilari, koja planira da se 2016. godine kandiduje za predsednicu SAD.

Knjiga bi navodno trebalo da sadrži i pisma Klintonu koja do sada nisu bila dostupna javnosti. U njima opisuje ljubav prema bivšem predsedniku SAD i verovanje da ga ona, kojoj je tada bilo samo 22 godine, može usrećiti više nego supruga Hilari – koju je on pred Monikom zvao “hladnom ribom”.

Bil se navodno s njom šalio o nepostojećem bračnom seksualnom životu i čak joj je rekao da misli da on nije jedini koji traži ljubav mimo braka.

- Godinama je Monika pokušavala da zaštiti Bila zbog neobjašnjivog osećaja odanosti. Ali više se tako ne oseća i njeni memoari će biti njegova najgora noćna mora.

Izdavači se navodno bore koji će dobiti prava na knjigu, za koju bi Monika mogla da dobije čak do 12 miliona dolara.

Neki prijatelji Monike Levinski izrazili su strah da bi knjiga mogla da naškodi zdravlju bivšeg predsednika, koji je imao nekoliko operacija srca.

- Ta knjiga ne bi bila samo osveta, mogla bi da ga ubije – ispričala je osoba bliska Levinski. - Monika je toliko puta pokušavala da ostavi sve iza sebe, ali noćna mora afere sa Klintonom je još proganja. Uskoro će da napuni 40 godina, nema muškarca u svom životu i kipti od besa jer je afera na kraju uništila samo njen ugled.