SRPSKA LISTA: Napadi klana Jablanović podgrevaju tenzije na severu KiM

Tanjug

ponedeljak, 13. 05. 2019. u 18:51

СРПСКА ЛИСТА: Напади клана Јаблановић подгревају тензије на северу КиМ
Srpska lista ocenila je da se na početku kampanje za lokalne izbore na KiM nastavljaju napadi na Srpsku listu od strane Partije kosovskih Srba koju predvodi Aleksandar Jablanović
Srpska lista ocenila je da se na početku kampanje za lokalne izbore na KiM nastavljaju napadi na Srpsku listu od strane Partije kosovskih Srba koju predvodi Aleksandar Jablanović i dodala da predstavnici te partije ne smeju da izađu na izbore i provere svoju podršku u narodu.

"Pokvarene laži sluga Prištine iz porodice Jablanović, koji su građanima Leposavića naneli višemilionsku štetu svojim kabadahijskim ponašanjem, u saradnji da albanskim političarima sada imaju zadatak da napadaju Srpsku listu i time podgreju tenzije na severu KiM", piše u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ - SRPSKA LISTA SA PREDSTAVNICIMA EVROPSKOG PARLAMENTA: Ukazali na probleme Srba na KiM

Navodi se da se na prošlim izborima videlo koga građani cene i poštuju i ističe da je na prošlim izborima, i pored svesrdne podrške Prištine, "klan" Jablanović žestoko poražen, a da je Srpska lista ubedljivo pobedila.

"Umesto što smišljaju laži o predsedniku svoje zemlje i Srpskoj listi, bolje bi bilo da objasne građanima gde su otišle pare za bazen i druge kapitalne objekte koje Leposavić zbog njih nikada nije video", dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Miso.Pec

14.05.2019. 11:37

Narod će proceniti ko je najbolji kandidat i daće mu glas,dokle opet svadje i satanizcija drugih,nije dugo prošlo i sećamo se medijske satanizacije pokojnog Olivera,prekinimo više sa tim.