ISPRED porodičnog doma Dalibora Andonova Grua na Vidikovcu, dan posle velike tragedije, okupili su se rodbina i najbliži prijatelji, kako bi dali podršku udovici Danici i roditeljima poznatog repera. Otac i majka ne prestaju da plaču, skrhani bolom posle gubitka sina.

U zgradu na Vidikovcu, danas u prepodnevnim časovima, u stan u kome je živeo reper sa porodicom, došli su njegov rođeni brat sa familijom, Daničini otac i majka, kao i njena tetka sa porodicom. Deca su danas otišla u školu, kako bi uz prisustvo drugara lakše podneli gubitak oca. Suprugu Danicu je jutros u stan na Vidikovcu dovezao rođak, ali je ona oko 13 časova napustila zgradu, i otišla da pripremi muževljevu sahranu.PROČITAJTE JOŠ - POGIBIJA GRUA UZDRMALA JE SRBIJU: Pogledajte snimak poslednjih reperovih trenutaka (VIDEO)

Kako za naš list kažu komšije čuvenog repera, Gru je uvek bio pristojan, baš kao i njegova žena i deca.

- Nije bio nametljiv, uvek bi stao da popriča i fino se pozdravi - neutešno je za naš list kazao Gruov komšija sa Vidikovca. - Čitava porodica je bila takva. I mene je pogodila njegova iznenadna, neočekivana smrt. Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi tako nešto moglo da se desi. Posebno što je on voleo sportove na vodi i bio iskusan u tome.MARČELO: PRERANO U RAJ


- KAD sam bio u osnovnoj, čuo sam za Grua i taj ženr kod nas. Kad sam imao 20 godina, nije odbio da bude gost na mom prvom albumu. Došao, snimio strofu, družio se, potpuno neopterećen slavom. Ljubazan, prijatan, gotovo nesvestan da je u našim očima "ćale". Tako je bilo i u narednih 17 godina, svaki put kad smo se sreli. Jedna od njegovih kultnih pesama se zove "Pravo u raj". Prerano, druže moj, ali, ako ga ima, tamo si.
Neutešna Daliborova majkaNIGOR: ODLETEO U NEBO


- NE znam ni gde se nalazim, ni šta radim, van sebe sam. Bože, molim te, vrati vetar, upitaću ga da me odnese s ove plaže, samo momenat treba, ja već hvatam zalet, pozdrav zemlji, letim do neba...PROČITAJTE JOŠ - OVAKO JE GOVORIO GRU: Muzička scena nam je prilično jadna

REKSONA: UTICAJAN

- ŽIVO se sećam trenutka kad sam prvi put video Gruov spot na televiziji. Kunem vam se da posle toga više nisam bio isti. Njegov uticaj na kulturu je neizmeriv, jako mi je žao.

RAMBO AMADEUS: DUPLI KOLEGA


- Poginuo je moj dvostruki kolega Gru. Muzičar koji se nije gurao po medijima, nego je jedrio na kajtu... zahtevna, akrobatska disciplina. Druže, poslednji pozdrav i poštovanje.