Reper Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život u ponedeljak u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

Na društvenoj mreži "Fejsbuk" pojavio se snimak kojim su, kako se veruje, sasvim slučajno kamerom zabeleženi poslednji trenuci poznatog srpskog repera.

- Mislim da sam danas, sasvim slučajno, snimio pokojnog Grua kako vozi kajt na Dunavu kod Zemuna! Bog dušu da mu prosti - napisao je autor tog snimka u komentaru na svom profilu.

Pročitajte još - STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Evo šta je uzrok smrti repera Grua i kada će biti sahranjen

- Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u "loop" (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je očevidac.

Pročitajte još - DUŠA OVOG DEČAKA SADA IDE U RAJ; Đorđe Ramirez: Gru je bio moja inspiracija; Vlado Georgijev: Nema reči kojima bih mogao opisati tugu...

Prema njegovim rečima, Gru je bio odličan vozač.

Reperovo telo je nekoliko sati ležalo je u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, nakon čega su stigli mrtvozornici i odneli telo repera.