Tri nova slučaja korone u Boru

S.M.J.

ponedeljak, 29. 06. 2020. u 15:29

Три нова случаја короне у Бору

Depositphotos

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na teritoriji grada Bora zabeležena su tri nova kovid-19 slučaja, a u odnosu na prethodni izveštaj izlečene su dve osobe

BOR - Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na teritoriji grada Bora zabeležena su tri nova kovid-19 slučaja, a u odnosu na prethodni izveštaj izlečene su dve osobe.


-Trenutna epidemiološka slika na području grada je stabilna, a kod novih pacijenata takođe je ustanovljena blaga simptomatologija, oni se dobro osećaju i nalaze se u kućnoj izolaciji. Sve osobe koje su bile u kontaktu sa pacijentima kod kojih je ustanovljen virus su epidemiološki obrađene. Ono što je važno jeste da se od ponovne pojave virusa na teritoriji grada održava negativan bilans, odnosno beleži se znatno veći broj negativnih testova - navodi se u saopštenju pres službe Grada Bor.


Kovid ambulanta u ovom gradu, inače, radi po ustaljenom režimu, svakog radnog dana od 7 do 20 časova, a samo tokom vikenda pregledano je devetoro pacijenata koji su javili sa potencijalnim simptomima virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije