Tojota jaris sa oznakom limited edition stigla i u Srbiju

P. Živković

21. 01. 2019. u 19:15

Тојота јарис са ознаком limited edition стигла и у Србију
Radi se o posebnom izdanju koje dolazi s čuvenom "Mystic Gold metalik" nijansom zlatne boje koja je korišćena pri lansiranju prve generacije "jarisa"

VEST da će samo 3.000 specijalnih "tojota jaris", evropskog bestselera japanske kompanije, koja oduševljava vozače već dvadeset godina, za obeležavanje ovog jubileja, biti ponuđeno kupcima na Starom kontinentzu, kod naših kupaca je izazvala veliku pažnju ali i pitanje da li će se, ovaj biser na točkovima, pojaviti i u Srbiji.

Pročitajte još:POVRATAK LEGENDARNOG AUTOMOBILA: Svetska premijera "Tojote gr supra"

Radi se o posebnom izdanju koje dolazi s čuvenom "Mystic Gold metalik" nijansom zlatne boje koja je korišćena pri lansiranju prve generacije "jarisa".

- Ponosni smo da potvrdimo informaciju da će deo te serije biti ponuđen i u Srbiji - potvrdili su za "Novosti" iz "Tojote Srbija".

Ovaj izuzetan automobil B segmenta tržišta, za 2019. godinu doteran je u skladu s jubilejom. Dobio je nove elemente opreme, poput maske hladnjaka, okvira maglenki i obloga retrovizora u tamno sivoj boji, kao i crnih C stubova s oznakom "Y20" (od paketa opreme Sol). Novi su "Gray Machined" 15-inčni aluminijumski naplaci za paket opreme Sol, dok se verzije Bi-tone i Bi-tone "Limited Edition" isporučuju sa alu naplacima od 16 inča.

Pročitajte još:JAPANCI ZADOVOLjNO TRLjAJU RUKE: Rekordna prodaja “Leksusa” u Evropi (FOTO)

Enterijer paketa Sol, na koji se nadovezuju Bi-tone i Bi-tone "Limited Edition", ulepšan je tamno sivim detaljima na centralnoj konzoli, upravljaču i ručici menjača. Tu su i "Satin Chrome" okviri na zvučnicima i ventilacionim otvorima, kao i novi dizajn presvlaka sa "Y20" logotipom. Oznaka jubileja postavljena je i na instrument tablu.

Bi-tone i Bi-tone Limited Edition, u odnosu na verziju Sol imaju tamno sivi krov, zadnji krovni spojler, LED dnevna i zadnja svetla, kao i električne komande na svim bočnim prozorima (Sol samo napred). Izbor boja za Yaris Bi-tone podrazumeva kombinaciju "Ash Grey" krova sa srebrnom, crnom i perla belom. Posebno interesantna je kombinacija za verziju Bi-tone "Limited Edition" koja nas čuvenom zlatnom nijansom "Mystic Gold" vraća u vreme veoma uspešnog lansiranja prve generacije "jarisa".

"Yaris Bi-tone Limited Edition" proizveden je u samo 3.000 primeraka, pokreće ga benzinski motor 1.5 VVT-iE maksimalne snage 82 kW (111 KS).

Cena kreće od 12.690 evra.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije