OVAKO JE MIŠA JANKETIĆ GOVORIO ZA NOVOSTI: Prvo rešiti osnovne životne probleme

Novosti Online

15. 05. 2019. u 12:12

ОВАКО ЈЕ МИША ЈАНКЕТИЋ ГОВОРИО ЗА НОВОСТИ: Прво решити основне животне проблеме

Miša Janketić
Foto: Tanjug

Slavni srpski glumac Mihajlo Miša Janketić preminuo je u sredu u 80. godini
Slavni srpski glumac Mihajlo Miša Janketić preminuo je u sredu u 80. godini.

Janketić je tokom karijere ostvario brojne zapažene uloge, kako na filmu, tako i u tv serijama i u pozorištu.

Ovom prilikom donosimo vam poslednji razgovor sa slavnim glumcem, koji je u okviru "društvene tribine" našeg lista "Kako da nas bude milion više" pisao za "Novosti" kako treba rešiti problem "bele kuge" u Srbiji.

Pročitajte još - ODLAZAK LEGENDE: Preminuo Miša Janketić (VIDEO)


MISLIM da nema čoveka u Srbiji koji ne bi želeo da nas ima milion više, ali skeptičan sam da je to sada moguće. Naše želje su danas veće od naših mogućnosti. U vreme kada sam zasnivao porodicu bili su mnogo bolji uslovi da u kući bude više dece. Moramo biti realni, shvatiti da ima nekoliko osnovnih životnih problema koje bi trebalo rešiti da bi porodice bile mnogočlane.

Pročitajte još - Miša Janketić: Mladi ne pamte moje vreme, a ja živim njihovo

Pre svega, moramo voditi računa o onima koji bi duhom, telom i rukama podizali više od dvoje dece, a to znači da bi im trebalo obezbediti zaposlenje, različite prinadležnosti, rešavanje stambenog pitanja, jer danas mladi uglavnom žive sa roditeljima i ne mogu da opstanu bez njihove podrške. Siguran sam da ima mnogo parova koji bi, kao i njihovi preci, želeli da imaju više dece, ali je problem u načinu života i navikama. Naši preci nisu imali potrebu za komforom kakvu danas imaju mladi.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

TWIGGY-LOZNICA

17.05.2019. 14:31

UNIKATNI UMETNIK JE, NEMA SUMNJE , OSTAVIO NEIZBRISIV TRAG U EVROPSKOJ KULTURI....!!!POČIVAJ U MIRU , LEGENDO ....!!! S POŠTOVANJEM, TWIGGYLOZNICAP.S. ŽIVOT JE KRATAK,MIŠA JANKETIĆ JE... VEČAN...!!!