CVEĆE ZA JOVANA I NJEGOV OMILJENI SOK: Potresni prizori iz Niša - porodica i prijatelji odaju počast na mestu gde je dečko izgubio život (FOTO)

J.Ć.

23. 02. 2021. u 12:59

ЦВЕЋЕ ЗА ЈОВАНА И ЊЕГОВ ОМИЉЕНИ СОК: Потресни призори из Ниша - породица и пријатељи одају почаст на месту где је дечко изгубио живот (ФОТО)

Foto: J. Ć.

PORODICA osamnaestogodišnjeg nastradalog Jovana pozvala je danas svakoga ko želi da na mestu gde je njegovo telo pronađeno, u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu, donese cvet za Jovana ili zapale sveću i time oda počast dečaku.

Građani Niša okupili su se u velikom broju da daju poslednji pozdrav svom sugrađaninu.

Na mesto gde je pronađeno Jovanovo telo stigli su i rođaci i prijatelji. U suzama pale sveće, donose cveće, a doneli su i dečakovu omiljenu hranu i sok koji je Jovan voleo.

Na mesto gde je pronađeno Jovanovo telo, stigli su i Jovanovi roditelji.

- Za dečaka koji je živeo ispred vremena. Za dečaka koji je razumeo ljude i njihove potrebe i uvek bio tu za svakoga. Za dečaka koji je nenametljive prirode i bučne mašte znao da svako biće upravo time odmah privije uz srce. Nažalost, njegov „san“ je trebao da se desi da se svi probudimo. Porodica bi volela da na mestu gde je „utonuo u san“, ko želi donese cvet za Jovana ili zapali sveću... I u narednih 40 dana učini svako od nas neko dobro delo. Nahrani osobu, nahrani životinju, spasi životinju, pokloni nekome pažnju, pošalje budi human-SMS, sasluša nekoga, čuje još više... Hvala vam... Vama koji ste bili deo njegovih 18 godina. Vama koji ste ga sada zavoleli. Vama koji ste ga brigom i molitvama za miran san pokrili. Jovane, mirno spavaj... Čuvamo te od zaborava... - napisali su organizatori skupa na „Fejsbuk“ stranici „Cvet za Jovana“ na kojoj je zakazan ovaj događaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)