BULDOŽER NIJE NI VIDEO VOZILO: Detalji tragedije u Majdanpeku, radnik je potpuno znječen

V.Đ.

21. 02. 2021. u 22:00

BULDOŽER za sređivanje rudarskih puteva, težak između 50 i 100 tona, pregazio je danas oko 19 časova ‘’ladu nivu’’ na Površinskom kopu rudnika u Majdanpeku i tom prilikom usmrtio srpskog radnika koji je upravljao ‘’ladom’’. Poginuo je P.N. (29), iz lazarevačkog sela Brajkovac.

БУЛДОЖЕР НИЈЕ НИ ВИДЕО ВОЗИЛО: Детаљи трагедије у Мајданпеку, радник је потпуно зњечен

Foto. Printskrin

Po prvim informacijama, radnik koji je nastrradao je iz Lazarevca, a poginuo je tako što je buldožer prešao preko njega i potpuno ga smrskao. Navodno, buldožer zbog konfiguracije terena, nije video auto i bukvalno je prešao preko njega.

Od automobila bukvalno, nije ostlao ništa, sem krhotina, a radnik je zgnječen, tako da je lekar samo mogao da konstatuje smrt.

Tragedija se desila na površinskom kopu "Juži revir", na mestu zvanom "Čoka Muskal".

U ovom trenutku, u toku je uviđaj koji obavlja policija, a čeka se i dolazak rudarskog inspektora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život