MILENA RADULOVIĆ STIGLA U SUD: Daje izjavu o slučaju seksualnog zlostavljanja koji je uzburkao Srbiju (FOTO/VIDEO)

S. J. M.

20. 01. 2021. u 10:56

МИЛЕНА РАДУЛОВИЋ СТИГЛА У СУД: Даје изјаву о случају сексуалног злостављања који је узбуркао Србију (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

GLUMICA Milena Radulović stigla je u Više tužilaštvo gde će dati izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kog je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje.

Vidno bleda glumica je stigla u Više tužilaštvo u pratnji advokata Jugoslava Tintora i Denisa Bećirića.

Od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve. Od njih se uzimaju izjave, koje će biti prosleđene Višem javnom tužilaštvu, koje će zatim doneti odluku hoće li protiv Aleksića proširiti istragu.

Podsećamo, advokat Nemanja Jolović otkazao je punomoćje Aleksiću, iz razloga lične prirode.

- Otkazao sam punomoćje zbog sukoba interesa. Saznao sam da sam u ličnim i poslovnim odnosima sa jednim od roditelja oštećenih u ovom predmetu i zbog toga ne mogu da zastupam Aleksića - rekao je Jolović.

Milena Radulović je prva istupila i govorila o tome šta je preživela, i optužila je Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

vesko perosevic

20.01.2021. 12:09

Da posle 10 godina prisjetila se da je Silovana gde je bila do sada zlocin se odmah prijavljuje i osudjuje na robiju. A sad se sjetilaa.