MILENA RADULOVIĆ STIGLA U SUD: Daje izjavu o slučaju seksualnog zlostavljanja koji je uzburkao Srbiju (FOTO/VIDEO)

S. J. M.

20. 01. 2021. u 10:56

GLUMICA Milena Radulović stigla je u Više tužilaštvo gde će dati izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kog je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje.

МИЛЕНА РАДУЛОВИЋ СТИГЛА У СУД: Даје изјаву о случају сексуалног злостављања који је узбуркао Србију (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

Vidno bleda glumica je stigla u Više tužilaštvo u pratnji advokata Jugoslava Tintora i Denisa Bećirića.

Od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve. Od njih se uzimaju izjave, koje će biti prosleđene Višem javnom tužilaštvu, koje će zatim doneti odluku hoće li protiv Aleksića proširiti istragu.

Podsećamo, advokat Nemanja Jolović otkazao je punomoćje Aleksiću, iz razloga lične prirode.

- Otkazao sam punomoćje zbog sukoba interesa. Saznao sam da sam u ličnim i poslovnim odnosima sa jednim od roditelja oštećenih u ovom predmetu i zbog toga ne mogu da zastupam Aleksića - rekao je Jolović.

Milena Radulović je prva istupila i govorila o tome šta je preživela, i optužila je Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)