DA NAŠA DECA NIKADA NE POVERUJU U LAŽ KUKAVICA I LAŽOVA KAKAV JE VAJSBERG: Vulin odgovorio na skandaloznu kritiku filma "Dara iz Jasenovca"

Novosti online

27. 01. 2021. u 19:42

ДА НАША ДЕЦА НИКАДА НЕ ПОВЕРУЈУ У ЛАЖ КУКАВИЦА И ЛАЖОВА КАКАВ ЈЕ ВАЈСБЕРГ: Вулин одговорио на скандалозну критику филма Дара из Јасеновца

Foto Tanjug

Ministar i predsednik PS-a Vulin: "Dara iz Jasenovca" je snimljena istine radi, ali i da naša deca nikada ne poveruju u laž kukavica i lažova kakav je Vajsberg

- Ne znam kakav je kritičar Vajsberg, ali znam kakav je čovek. Loš, vredan prezira. O filmu "Dara iz Jasenovca" može da piše šta hoće, ali o uspomeni na od ustaša poklanu srpsku decu mora da ćuti, kada već ništa ne zna. Da je bar hteo da uči, mogao je da ode u Jad Vašem i da se tamo pokloni pred večnom vatrom najvećih strahota Drugog svetskog rata i među njima imenom Jasenovca- izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom kritike filma "Dara iz Jasenovca" DŽeja Vajsberga objavljene u američkom magazinu Varajeti. 

- Ne znam ni koja je nacija Vajsberg, ali znam da o ubijenoj deci njegovog naroda, ko god on bio, Srbi nikada ne bi govorili kao rasističkoj propagandi. Ko o zaklanim Srbima u Jasenovcu govori sa takvim prezirom treba da zna da njegova pakost otvara i zagađuje i grobove zaklanih Jevreja i Roma. Zbog sramotnih neznalica i loših ljudi kakav je Vajsberg, Srbija je morala da film o najvećoj srpskoj patnji snimi decenijama ranije. "Dara iz Jasenovca" je snimljena istine radi, ali i da naša deca nikada ne poveruju u laž kukavica i lažova kakav je Vajsberg- poručio je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Alekse

27.01.2021. 22:58

Dovoljno je videti i čuti Vajsberga da bi se sagledala njegova moralna plitkost. Kada organizuje projekat o Otomanskom carstvu govori kako je istorija svakog naroda važna, ali kada se radi o srpskoj deci onda je to previše propagande. Čovek dobija pare od Turske, informacije iz Rima, a od srpskog filma nema para pa mu informacije smetaju.

Ljuba

28.01.2021. 07:25

Svaki skoro dan pojavi se tako neko i buba takve gluposti , kao nije bilo zločina . A zločina je bilo da se nemože ni zaboraviti a bogami ni oprostiti, zato jedini spas za budućnost zemlje Srbije i Srpski zemalja je spremna , snažna modernizovana Srpska armija .

Pera

28.01.2021. 07:31

Nemačke i italijanske arhive pune su dokaza o jasenovcu a u arhivi vojvodine postoi izveštaj nemačke bezbednosti u kom se izveštava viša komanda da su hrvati od septembra do januara ubili oko 400 000 srba 1941e dakle koliko su ih ubili do aprila 1945? Jevrei skrivaju veliku tajnu rata negiraju ne samo naše žrtve jer danski institut za genetiku 2019e otkrio je da hitler ima jevrejske gene dakle adolf hitler je jevrein! Ovaj gospodin što negira istinu o jasenovcu verovatno je jevrein koi učestvuje u skrivanju holokausta nad srbima da bi istakli stradanje jevreja.

Daniela

03.02.2021. 10:43

Hvala bogu više da je objavljen takav film. Slažem se da je u Jasenovcu ubijeno min milion Srba....ali to je samo u Jasenovcu, niko ne govori o manjim logorima i logorima gde su stradala deca i na kakav nacin. To je horor, horor sta su ta mala stvorenja dozivela. Istrgnuta iz majcinih ruku, bacena u neke stale ,goli, gladni, gackali u svojim fekalijama, mališani koji su jedva jos prohodalo, bebe lezale svuda gole u svojim fekalijama, gladne na hladnoći, vakcinisani opasnim bolestima da umru u mukama, žive zakucalo po vise njih u neke sanduke, i zakopane zemljom....ovaj film je samo 1% zagrebao taj horor....a koliko je Srba pobijeno u svojim varošima gdeih je negde bilo i po 10.000....oni koji nisu ni stigli zovi u Jasenovac nikad i baceni u jame....A svi takvo stradanje je Srpski narod preziveo i u Prvom svetskom ratu ...Isto....odkad potiče ona jeziva Sebi na vrbe....dragi moji Jos pre prvog svetskog rata