ROĐENjE LAZARA OZNAČILO POBEDU NAD VIRUSOM: Srećni kraj drame Milene Jovančić i porodice Jović iz Vranja

J. S.

sreda, 05. 08. 2020. u 22:12

РОЂЕЊЕ ЛАЗАРА ОЗНАЧИЛО ПОБЕДУ НАД ВИРУСОМ: Срећни крај драме Милене Јованчић и породице Јовић из Врања

Milena Jovančić / Foto J. S.

VRANjANKA Milena Jovančić iz Vranja tek što je uspela da se izbori sa koronom, a u sredu je u Vranju donela na svet zdravog dečaka Lazara.

Milena se porodila prirodnim putem, a ona i beba se osećaju odlično. Beba je kruna velike pobede nad koronom, koja je kod Milene i njenog supruga Marka danima bacala senku na iščekivanje najsrećnijeg trenutka.

Marko Jović iz Vranja pre dva meseca saznao je da je pozitivan na virus korona. Ubrzo za njim potvrđeno je da je virus zakačio i suprugu u devetom mesecu trudnoće.

- Odmah sam se izolovao, a Milena nije imala nijedan simptom bolesti. Borila se da pozitivan test ne utiče na njeno raspoloženje, ipak nam nije bilo svejedno - kaže Marko.

Pošto je nakon 14 dana stigao negativni rezultat, njihovoj sreći nije bilo kraja. U međuvremenu je i Marko izvojevao pobedu nad virusom. Tik pred porođaj Mileni je stigao i drugi negativan test.

- Nije bilo lako, danima nas je izjedala briga. Sve se, srećom, dobro završilo - kaže srećni otac i naglašava da su lekari sa vranjske ginekologije brinuli o Mileni na najbolji mogući način.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)