Slavija ide na popravni

J. D.

četvrtak, 04. 07. 2019. u 13:02

Славија иде на поправни

Česma ne radi, Foto: Z. Jovanović Klupe oštećene rolerima

Zbog oštećenja platoa održan sastanak predstavnika grada i izvođača radova. Luka Petrović: Izvođači radova saniraće i ono što su građani uništili

ZBOG naprslih ploča, uništenog mobilijara i česme koja na platou na Slaviji ne radi od početka leta, u sredu je održan sastanak predstavnika Grada i firme "MBA Ratko Mitrović", koja je u konzorcijumu sa "Kolas rejlom" rekonstruisala Slaviju, Bulevar oslobođenja i Ruzveltovu ulicu. Dogovoreno je da se u narednim danima obiđe cela ruta koja je rađena i da se popiše sve što je ruinirano, kako bi zatim počela ponovna sanacija.

Pročitajte još - Slavija opet čeka majstore

- Plato na Slaviji je u garantnom roku do 5. decembra i sva oštećenja koja se u ovom preiodu pojave izvođač će otkloniti o svom trošku, a ako se to ne učini, Grad će aktivirati bankarsku garanciju - rekao je za "Novosti" Luka Petrović, sekretar za investicije. - Dogovoreno je da u naredom periodu bude popravljeno i sve ono što su ljudi uništili. Odnosno, oštećene klupe po kojima su građani vozili rolere, a koje su pre svega predviđene za odmor, a ne za skejterske akrobacije.


MAJSTORI ISPOD

PETROVIĆ je istakako i da će 15. jula biti poznato ko će dobiti posao uređenja poslovnog prostora ispod platoa na uglu Nemanjine i Kralja Milutina. Planirano je da se ovde postave info-centar Turističke organizacije Beograda, kiosk i javni toaleti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Gradimir Radivojević

04.07.2019. 14:24

A gde je komunalna policija, da spreči vandale, a ne da juri ljude koji prodaju bostan ?!

Mare

04.07.2019. 18:15

Vidjam skejtere kako skacu po dekingu na kome se sedi, i naravno da ce da popuca. Komunalna policija prolazi nista ne preduzima, neverovatno.