KADIZ SE OBRUKAO PROTIV ČETVRTOLIGAŠA: Osasuna ima lošu odbranu, ali nema od koga da primi gol

O. M.

10. 12. 2023. u 13:24 >> 13:24

KADIZ dočekuje Osasunu u derbiju začelja španske La lige. Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta na stadionu " Nuevo Marandija".

КАДИЗ СЕ ОБРУКАО ПРОТИВ ЧЕТВРТОЛИГАША: Осасуна има лошу одбрану, али нема од кога да прими гол

FOTO: Tanjug/AP

Obe ekipe su u lošoj formi, bez pobede u poslednjih 11 kola domaći, odnosno šest gosti.

Kadiz je čak uspeo tokom protekle nedelje ds ispadne iz Kupa Kralja od četvrtoligaša Arandine. Jednog člana ove lige Kadiz je jedva posle penala prošao u prošloj rundi nacionalnog kupa, ali sreća prati hrabre, a kada u susretu sa četvrtoligašem uputite dva udarca u okvir gola, onda uz vašu igru može da ide samo epitet "kukavička" nikako "hrabra".

Otprilike tako "žuta podmornica" igra i u La ligi. Samo činjenica da Selta, Granada i Almerija igraju ispod svakog nivoa, drži Kadiz iznad zone ispadanja. Sa 12 postignutih golova na 15 utakmica pravo je čudo da su uspeli da osvoje i ovih 12 bodova.

Više od jednog gola dali su samo Sevilji kada su izborili remi 2:2, Viljarealu koga su pobedili sa 3:1 i Atletiku od koga su izgubili sa 3:2.

Možda će konačno proraditi protiv Osasune, koja ima jednu od najgorih odbrana u ligi. Kadiz je veliku većinu bodova, dve trećine ukupno osvojenih, skupio kod kuće, ali poslednju pobedu ostvario je još prvog dana septembra nad Viljarealom. Dok Osasuna u gostima igra na sve ili ništa pa je do sada još bez remija na strani.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić