SUDAR DVA JALOVA NAPADA: Keln i Majnc jedini bundesligaš koji daju manje o gola po utakmici

O. M.

10. 12. 2023. u 12:48

KELN dočekuje Majnc u derbiju začelja nemačke Bundeslige. UTakmica 14. kola igra se od 17 časova i 30 minuta na stadionu "Rajn Enerdži".

СУДАР ДВА ЈАЛОВА НАПАДА: Келн и Мајнц једини бундеслигаш који дају мање о гола по утакмици

Tanjug/AP

"Jarčevi" su u prošlom kolu pobedili Darmštat u gostima sa 1:0. Bila im je to tek druga pobeda ove sezone, a prva u gostima. Trenutno su, posle 13 kola, šesnaesti na tabeli sa devet bodova, jednim više od današnjeg rivala Majnca kojem su ovom pobedom i prepustili "fenjer".

Majnc je poražen na svom terenu od Frajburga sa 1:0. Ova ekipa ima samo jednu pobedu u sezoni, a to je ostvareno nad Lajpcigom. Pre nešto više od mesec dana su prosto "razbili" bikove i očekivalo se da će taj trijumf biti prekretnica u igri i u rezultatima. U igri je možda i bila ali rezultati su se nastavili po starom pa ne čudi što je Majnc sada tu gde jeste.

Današnji rivali su jedine dve ekipe u Bundesligi koje postižu manje od gola po utakmici, Keln deset, a Majnc 12. 

Keln nijednom nije postigao više od jednog gola u prvenstvu, samo mu je to dva puta uspelo u Kupu, u pobedi nad Osnabrikom dali su tri, od čega doduše dva u produžetku i u porazu od Kajzerslauterna su dali dva, oba u završnici meča kad je već bilo jasno da će KAjzer proči dalje jer je vodio sa 3:0.

Slično je i sa Majncom koji je dva gola dao u pomenutoj pobedi nad Lajpcigom i dva puta u utakmicama koje je odigrao 2:", sa Menhengladbahom i Bohumom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona