LESTER BI DA PREKINE CRNI NIZ: ''Šumari'' su podigli formu

V.M.

14. 01. 2023. u 09:12

Notingem forest dočekuje ''Lisice'' u okviru 20. kola Premijer lige.

ЛЕСТЕР БИ ДА ПРЕКИНЕ ЦРНИ НИЗ: Шумари су подигли форму

FOTO: Tanjug

Notingem je podigao formu nakon pauze, pobegao je iz zone ispadanja i trenutno je 15. na tabeli sa 17 osvojenih bodova. Lester je u seriji od tri vezana poraza u Premijer ligi i pod hitno su mu potrebni bodovi kako bi prekinuo crni niz.

Domaćin je u prethodnih pet kola upisao dve pobede, isto toliko remija i poraz. Prošlog vikenda je u jako bitnoj utakmici savladao konkurenta u borbi za opstanak. Bio je bolji od Sautemptona rezultatom 0:1, gol odluke postigao je Avonji. Pre par dana Notingem se plasirao u polufinale EFL kupa. U neizvensoj utakmici izbacio je Vulverhempton nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Četa Stiva Kupera je u odličnoj seriji i probaće pred svojim navijačima da produži niz dobrih rezultata.

Lester je u problemu i njegove igre podsećaju na one sa početka sezone kada je tavorio na samom dnu lige. Nikako da uđe u formu nakon pauze i vezao je tri ligaška poraza. Izgubio je od Njukasla, Liverpula i Fulama. Preko nedelje ispao je iz Liga Kupa, bolje od njega su bile popularne "svrake sa Sent Džejms parka" rezultatom 2:0. ''Lisice'' su 13. na tabeli i osvojile su 17 poena u dosadašnjem toku takmičenja.

Ova dva tima su se već susrela ove sezone. Bilo je to u devetom kolu kada je Lester ubedljivo slavio sa 4:0.

Domaćin će biti bez Bjankona, Bolija, Kujatea, Lingarda, Nijakatea i Ričardsa.

Rodžers ima ozbiljnih problema sa povredama i ne može da računa na Bertrana, Evansa, Džastina, Pereiru, Preta i Sumarea, a moguć je povratak Medisona na terena nakon dužeg odsustva.

Očekujemo dobru, ujendačenu utakmicu, verujemo da Lester neće izgubiti na ovom susretu i da će tako prekinuti svoj crni niz.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,49)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati