ZA BEZBEDNIJU VOŽNJU: Sombor dodelio 200 auto sedišta za bebe

J. L.

13. 06. 2023. u 19:04

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora dodelio je još 200 poklon auto sedišta za bezbednu vožnju najmlađih sugrađana rođenih 2022. i 2023. godine

ЗА БЕЗБЕДНИЈУ ВОЖЊУ: Сомбор доделио 200 ауто седишта за бебе

foto: Grad Sombor

Prijave na Javni poziv koji je raspisao Grad Sombor trajale su od 23. do 26. maja 2023. godine, a sedišta je dobilo prvih 200 roditelja/staratelja koji su se prijavili i ispunili propisane uslove.

Kako je jedan od glavnih prioriteta Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora unapređenje bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, ove godine dodeljeno je ukupno 300 auto sedišta za bezbednu vožnju najmlađih sugrađana.

- Cilj ove akcije jeste da svako dete na teritoriji grada Sombora dobije auto sedište. Sve aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora finansiraju se iz naplata kazni nesavesnim vozačima, a ono na šta Savet najviše stavlja akcenat jeste upravo bezbednost naših najmlađih učesnika u saobraćaju , te smo raspisali i Javni poziv za dodelu 200 sedišta za vožnju dece biciklom - istakao je gradonačelnik Antonio Ratković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)