POČINJE BUŠENJE NOVOG BUNARA U NEUZINI: Igor Mirović uručio sredstva za početak radova

B. Grujić

23. 10. 2021. u 16:15

PREDSEDNIK Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je mesto gde će se bušiti bunar za vodosnabdevanje meštana Neuzine, u društvu Predraga Rađenovića, predsednika opštine Sečanj i ostalih predstavnika lokalne samouprave.

ПОЧИЊЕ БУШЕЊЕ НОВОГ БУНАРА У НЕУЗИНИ: Игор Мировић уручио средства за почетак радова

Foto: S. Mladenovski

Mirović je predsedniku opštine Sečanj uručio Rešenje o finansiranju izrade projektno-tehničke dokumentacije bušenja i opremanja bunara u Neuzini, čime će biti rešen decenijski problem vodosnabdevanja u tom mestu.

- Pokrajinska vlada će uz ovaj posao, zajedno sa lokalnom samoupravom, u narednom periodu raditi na obezbeđivanju novog prostora za poštu u Neuzini - istakao je Mirović, napominjući da nije prikladno da pošta, kao do sada, radi u kontejneru. 

Foto: S. Mladenovski

Izgradnjom novog bunara, konačno će biti rešen dugogodišnji problem i ispunjen san meštana Neuzine, koji će  konačno imati obezbeđenu pijaću vodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju