RUS RASTEREĆENO PROTIV NADALA: Pritisak je na njemu!

Novosti online

14. 11. 2020. u 19:44

Mladi Rus igra tenis karijere, a tome svedoče i titule kojih ima pet od početka sezone,

РУС РАСТЕРЕЋЕНО ПРОТИВ НАДАЛА: Притисак је на њему!

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Osmi teniser sveta Andrej Rubljov ne krije uzbuđenje povodom toga što će prvi put u karijeri igrati na turniru osmorice najboljih u Londonu.

 Željno iščekuje susret sa kraljem šljake Rafom Nadalom, za koga je istakao da bi trebalo da oseća pritisak, dok on ide na "sve ili ništa".

"Radujem se tom meču. Rafa je jedan od najboljih igrača u istoriji. Nemam šta da izgubim, sav pritisak je na njemu, a ovde je svaki meč težak jer su najbolji ovde", rekao je Rubljov, a zatim je govorio o uspehu koji je postigao od početka godine.

"Zahvalan sam timu koji imam oko sebe, zbog njih sam tu gde sam jer mi daju mnogo energije i podrške. Sve to daje mu dvostruku motivaciju jer znam da nisam sâm, jači sam i zato sam mnogo radio", istakao je ruski teniser i za kraj zaključio da ne može da pobegne od nervoze na tako velikom turniru.

"Naravno da sam nervozan, igraću ovde prvi put. Najbolji teniseri sveta su ovde, normalno je da se tako osećam", završio je momak sa najviše ATP titula u ovoj sezoni.

Ni prvi reket sveta, Novak Đoković nije od početka godine uspeo da uradi ono što je Rubljov. Impresivnih pet titula upozoravaju rivale u Londonu da se pripaze talentovanog Andreja.

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna