DRUGAČIJE I NE BI VALJALO: Evo kada Novak Đoković igra veliki derbi trećeg kola Vimbldona

Novosti online

06. 07. 2023. u 16:30

NOVAK Đoković je saznao suparnika u trećem kolu Vimbldona, a nedugo zatim i kada je taj meč po rasporedu.

ДРУГАЧИЈЕ И НЕ БИ ВАЉАЛО: Ево када Новак Ђоковић игра велики дерби трећег кола Вимблдона

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, naredni Noletov rival je Stan Vavrinka, ranije poznat kao Stanislas. On je pobedio Argentinca Tomasa Ečeverija sa 6:3, 4:6, 6:4, 6:2 i prvi put od 2015, kada je dospeo do četvrtfinala, uspeo je da na Vimbldonu dogura do treće runde.

Organizatori su saopštili da će njih dvojica u petak, 7. jula, igrati treći na Centralnom terenu, na kome program u 14.30 po našem, srednjoevropskom vremenu otvaraju Karlos Alkaraz i njegov rival iz Franske, Aleksandr Miler.

Kada oni završe, a očekuje se da bi to moglo da bude oko 17 časova, ili 17.30, na teren će izaći Iga Švojnek i Petra Martić, što znači da bi oko 19.30 mogao da počne veliki derbi dana, susret dva velika rivala, Noleta i Stana.

Đoković - Vavrinka: statistika, dosadašnji mečevi

Novak Đoković u dosadašnjim duelima sa Vavrinkom vodi sa 20:6, ali Švajcarac mu je tokom karijere naneo neke od najtežih poraza i sprečio ga je da osvoji čak i još više grend slemova, pošto ga je dva puta pobedio u finalima, jednom na Rolan Garosu 2015. i jednom u finalu Ju-Es opena 2016. godine.

Stan Vavrinka, međutim, već duže vreme kuburi s povredama, bilo je pitanje i da li će nastavljati karijeru i više nije "onaj stari", iako ne odustaje.

Ovaj 38-godišnjak je trenutno 88. na ATP listi, a dve godine mlađi Novak je drugi, iza pomenutog Alkaraza.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!