NI STIDA NI SRAMA! Britanci prizivaju fijasko Novaka Đokovića na Vimbldonu

Novosti online

06. 07. 2023. u 09:29

Novak Đoković nastavio je dominaciju na Vimbldonu te se pobedom protiv Džordana Tompsona plasirao u treće kolo ovog turnira.

НИ СТИДА НИ СРАМА! Британци призивају фијаско Новака Ђоковића на Вимблдону

Tanjjug/AP

Srbin je u tri seta bio bolji od neugodnog Australijanca, (6:3, 7:6, 7:5), te je nastavio da korača ka osmom trofeju u Londonu i 24. peharu na grend slem turnirima.

Ne mogu Britanci da se pomire sa Đokovićevim uspehom te publika zdušno navija za svakog njegovog protivnika i isto je bilo i protiv Tompsona. I ne samo navijači i javnost na Ostrvu priželjkuje Srbinov pad.

Novinar britanskog "Telegrafa" Džim Vajt na glup način ponižava Novaka.

- Vimbldonu je potreban budući kralj Karlos Alkaraz da zavlada u eri zvezda koje se gase - glasi tekst u kome ovaj britanski novinar piše o tome koliko se nada porazu Novaka Đokovića i tituli Karlosa Alkaraza u Londonu. Španac koji ima 20 godina i lagano je prošao u drugo kolo izgleda neopterećen time što ga smatraju nekim ko treba da uđe u cipele Federera i Đokovića. On pokušava da bude najmlađi šampion Vimbldna još od Borisa Bekera - navodi se u tekstu Džima Vajta.

Nastavio je u istom ritmu Vajt da priziva neuspeh Srbina.

- Jasno je da Alkaraz ima veliku odgovornost ovde jer je on čovek koji je najbolje opremljen da uđe u besprekorno iskrojene cipele Švajcarca i da postane glavni stilista ovog takmičenja. Što je još bitnije, Alkaraz je verovatno jedini igrač koji može da bude izazov Novaku Đokoviću, a još nema 20 godina - stoji u tekstu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!