ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O BEKERU: "Srce mi je slomljeno, molim se za njega"

Novosti online

01. 05. 2022. u 19:20

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković očekuje početak mastersa u Madridu, a španske novinare zanimalo je šta naš as ima da kaže o sudbini njegovog bivšeg trenera Borisa Bekera, koji je počeo da služi zatvorsku kaznu u Londonu.

ЂОКОВИЋ ПРОГОВОРИО О БЕКЕРУ: Срце ми је сломљено, молим се за њега

FOTO: AP

Beker je osuđen na kaznu od dve i po godine, a  sa Novakom je uspešno sarađivao od kraja 2013. do 2016. godine. Za to vreme Nole je osvojio šest grend slem titula i čak 14 turnira iz serije Masters 1000 u koju spada i turnir u Madridu.

"Srce mi je slomljeno. On mi je prijatelj, dugogodišnji, tri godine mi je bio trener, neko koga smatram veoma bliskim i ko je doprineo mnogo mojim uspesima i mojoj karijeri", kaže Đoković.

Otkrio je kako je reagovao kad je čuo vesti iz Londona.

"Bilo mi je teško, ne znam šta drugo da vam kažem. Ne bih da ulazim u detalje presude jer nisam u poziciji da činim tako nešto, ali kao njegov prijatelj, jako sam tužan. Nema tu mnogo šta da se kaže. Nadam se damo da će proći kroz taj period u zatvoru i da će, kada izađe, biti u stanju da nastavi svoj život. Ne znam da li da upotrebim reč 'normalan', jer život se menja za svakoga ko ode u zatvor, posebno na duže vreme. Ne znam kako će mu biti. Moliću se za njega. Nadam se samo da će biti dobrog zdravlja, pre svega mentalnog jer to će biti najizazovniji deo", poručio je Đoković.

Novak će u Madridu startovati u utorak sa pobednikom meča između Gaela Monfisa i Karlosa Himeno Valera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)