SKANDAL NA JU-ES OPENU! Novakov mrzitelj priziva diskvalifikaciju najboljeg tenisera sveta!

Novosti online

02. 09. 2021. u 08:36

POZNATI teniski novinar Ben Rotenberg, koji svoju reputaciju poslednjih godina gradi na kritikama Novaka Đokovića, ovog puta je prevazišao sebe!

СКАНДАЛ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ! Новаков мрзитељ призива дисквалификацију најбољег тенисера света!

FOTO: Tanjug

Ovaj "uticajni tviteraš" uspeo je da zaključi da će najbolji teniser sveta i ove godine biti suspendovan sa Ju-Es opena, a razlog je virus zbog koga se iz takmičenja povukla Olga Danilović?!

Dobro ste pročitali, Rotenberg je uspeo da poveže probleme naše mlade teniserke sa Đokovićem. Navodno, Nole je mentor Olge Danilović, a ona, kako Rotenberg ekskluzivno saznaje, ima koronu i nije vakcinisana što je razlog za eliminaciju sa turnira.

Pošto je, "razmišlja" Rotenberg, Novak Olgin mentor, jamačno su njih dvoje bili u kontaktu, a to znači da i najbolji teniser sveta mora da bude diskvalifikovan?

- Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronom - rekao je on, pa napao prvog tenisera sveta!

- Ako je to slučaj, odmah se čovek zapita da li bi jedan čovek koji juri grend slem mogao da bude pogođen ovim - napisao je, misleći na Novaka Đokovića.

- Teška situacija za Danilovićevu pred njen najveći meč u karijeri, nadam se da nije nikakva ozbiljna bolest. Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o kovid vakcini njegova jedina pretnja kada je osvajanje US opena u pitanju - napisao je Rotenberg i pokušao da spusti loptu, ali kasno!

- Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu, on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da završi US open ako je zaista nevakcinisan - završio je Rotenberg.

Uzaludno bi bilo objašnjavati gospodinu Rotenbergu da Novak nikada nije potvrdio ni demantovao vakcinaciju, već ne želi da se izjašnjava i želi da to bude svačija lična odluka!

Jedan pratilac ga je ipak podsetio na to.

- Kakvo je ovo bedno izveštavanje? Samo zato što se zalaže za pravo izbora, ne znači da je Novak nevakcinisan. Idi, vrati se na svoj kauč.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

NOVAK ĐOKOVIĆ U ČUDU! Srbin ne pamti kada mu se ovako nešto desilo...