„MUSKETARI“ U SRPSKOJ ATINI: Poslednje kolo odbojkaške BPŠ Superlige

G. ĆIROVIĆ

20. 03. 2024. u 19:26

Razočaravajućim porazom u prošlom kolu pred svojim navijačima od Jedinstva iz Stare Pazove, odbojkaši kraljevačke Ribnice bespotrebno su zakomplikovali svoju situaciju na tabeli, pa će im konačan plasman na kraju ligaškog dela zavisiti i od ostalih rezultata.

„МУСКЕТАРИ“ У СРПСКОЈ АТИНИ: Последње коло одбојкашке БПШ Суперлиге

G.Šljivić

U poslednjem, 22. kolu BPŠ Superlige kraljevački „musketari“ će u uvodnom meču već sutra (18.00) gostovati Vojvodini u Novom Sadu. Ribnica je na svoj konto do sada upisala osam pobeda i 13 poraza, koliko i Takovo sa sa dva boda više, kao i Mladi Radnik, Niš i Jedinstvo koji su osvojili dva boda manje od Kraljevčana, pa će konačna tabela biti definitivno poznata tek u nedelju nakon poslednjeg meča ovog kola.

U međusubnim duelima Vojvodine i Ribnice više uspeha ima domaća ekipa koja je poslednja tri meča protiv "musketara" rešila u svoju korist.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu