NAVIJAČI MEKLARENA SLAVE: Mlada zvezda ostaje u bojama papaje

S. R.

26. 01. 2024. u 21:28

JOŠ jedna velika objava i važan potpis u Formuli 1. Navijači Meklarena mu da odahnu, jer je tim saopštio da se Lando Noris obavezao na dugogodišnju saradnju sa ekipom, pošto mu je prethodni isticao krajem 2025. godine. Time su ugašene spekulacije da će mladi 24-godišnji Britanac preći u Red Bul o čemu se najviše šuškalo u poslednjem periodu.

НАВИЈАЧИ МЕКЛАРЕНА СЛАВЕ: Млада звезда остаје у бојама папаје

FOTO: EPA

- Sjajno je ostati u bojama papaje. Odrastao sam i stasao u Meklarenu, ovaj tim je za mene poput porodice. Naša avantura zasad je bila puna uspona i padova, ali je prošla sezona pokazala strast da se tim takmiči u gornjem domu Formule 1 - rekao je Noris koji je deo Meklarena od 2017, u njihovom juniorskom programu. 

Ovo je druga važna pazla u mozaiku sastava timova, jer mnogim vozačima ugovori ističu na kraju godine.

Zadovoljstvo zbog obavljenog posla nije krio ni izvršni direktor Meklarena Zek Braun.

- Presrećan sam, jer ćemo sarađivati još mnogo godina. Lando je bio impresivan u poslednjih šest godina. Prošle sezone Noris je imao glavnu ulogu u našem preobražaju u drugom delu, ovo je samo početak siguran sam da ćemo se u budućnosti boriti za trijumfe i podijume zajedno - naglasio je Braun.

Inače, Noris zasad nema ni jednu pobedu u F1, a šampionatu je debitovao 2019. Smatra se budućnom zvezdom "najbržeg karavana na svetu" uz sada već trostrukog prvaka Maksa Ferštapena, Šarla Leklera i Džordža Rasela. Timski kolega biće mu kao i lane Australijanac Oskar Pjastri.

Meklaren će novi bolid za novu sezonu otkriti 14. feburara, a prvenstvo počinje 2. marta za VN Bahreina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024