VOLDEN O PRELASKU IZ PARTIZANA U ZVEZDU: Pokazali su da me žele i poštuju!

Novosti online

01. 04. 2021. u 18:21

PRELAZAK Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu prošlog leta podigao je veliku prašinu u srpskoj košarkaškoj javnosti, ali američki kombo bek je odluku da jednog večitog rivala zameni drugim doneo na osnovu sportskih ambicija.

ВОЛДЕН О ПРЕЛАСКУ ИЗ ПАРТИЗАНА У ЗВЕЗДУ: Показали су да ме желе и поштују!

FOTO: aba liga

To je priznao u razgovoru za Izrael Hajom uoči susreta Crvene zvezde i Makabija iz Tel Aviva u pretposlednjem kolu Evrolige.

Otkrio je da li je bilo straha kada je prešao iz tabora Partizana u Zvezdu. 

- Definitivno sam razmišljao o tome. Znao sam da će biti izazovno i teško, kao i da će reakcija navijača biti jaka. Ali, bila je to odluka koju sam doneo zbog svoje karijere i lične situacije kod kuće - izjavio je Volden, a zatim dodao:

- Bilo je negodovanja i ne baš najlepših poruka, ali imam "debelu" kožu, izdržao sam sve. Kada sam doneo odluku, znao sam šta me čeka.

Ipak, navijači crveno-belih su ga odmah prihvatili

- Učinilo je da mi period tranzicije bude mnogo lakši. Od prvog momenta kada sam došao svi u klubu pokazali su mi da me zaista žele tu i da me poštuju. To mi je zaista olakšalo prelazak. Naravno i navijači su me dočekali širom otvorenih ruku i hvala im zbog toga - istakao je Kori Volden.

(Srbija danas) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!