SFEROPULOS RASTUŽIO "DELIJE": Navijači Zvezde nikako nisu želeli da ovo čuju

Novosti online

21. 01. 2024. u 21:41

Crvena zvezda je nastavila da u regionalnoj ligi pobeđuje gradskog takmaca, FMP, ali posle te utakmice trener srpskog šampiona, Janis Sferopulos, nije imao previše dobrih vesti kojima bi obradovao "delije".

СФЕРОПУЛОС РАСТУЖИО ДЕЛИЈЕ: Навијачи Звезде никако нису желели да ово чују

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

"Bili smo koncentrisani i fokusirani, ozbiljni od početka. Zadovoljan sam kako smo reagovali, dobro smo odigrali u odbrani", započeo je analizu grčki strateg nakon što je Zvezda pobedila FMP u ABA ligi.

Dodao je tome i sledeće:


"Bez obzira na protivnika, morate da budete koncentrisani i fokusirani. Možete u suprotnom da imate probleme u ABA ligi, ali i Evroligi. Treba da nastavimo sa ovakvom odbranom, ali i ofanzivno, gde nemamo mnogo problema", rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos / FOTO: M. Vukadinović

Teodosić, Topić i Nedović i dalje van stroja!

Pred odlazak u Berli, gde Zvezda protiv Albe igra važnu utakmicu Evrolige, Grk je prokomentarisao i situaciju sa povredama Nemanje Nedovića, Nikole Topića i Miloša Teodosića.

I, nije imao lepe vesti za Zvezdine pristalice:


"Ne znam, idemo od dana do dana. Van stroja su, ne znam šta da vam kažem. Osećaju se bolje, ali nije dovoljno da bi igrali", istakao je Sferopulos.
 

Podsetimo, na tabeli ABA lige Crvena zvezda sada vodi sa učinkom 15-2, prvi pratioci su joj Budućnost i Cedevita Olimpija sa po 12-5, dok Partizan, koji je odigrao meč manje, ima 12-4. FMP ima 5-11 i 12. je u konkurenciji 14 ekipa.

Sledećeg vikenda, u nedelju, na programu je večiti derbi, a domaćin će, u terminu od 19 časova, biti Crvena zvezda. U prvom ovosezonskom ABA meču, Partizan je pobedio crveno-bele sa 98:87.


ABA liga, 19. kolo - statistika


Crvena zvezda - FMP 87:54 (26:13, 20:19, 18:14, 23:8)
Crvena zvezda: Smart 13p, 6sk, 3as, Lazarević 2, Hanga 2, Davidovac 5, Mitrović 12, Lazić 17 (trojke 4/5), Tobi 6, Bolomboj 2, Ilić 1, Giedraitis 7, Gilespi 3, Dos Santos 17p, 14 as, 5sk
FMP: Živanović, Foster 10, Rebec 4, Subotić 14, Pavićević 1, Roberts 5, Stepanović 4, Šaranović 8, Simović, Matović, Stojanović 4, Kuzmić 4

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave