"KOLIKO JE SAMO VOLEO NIKOLU!" Oglasio se Majk Meloun posle smrti Dejana Milojevića

Novosti online

19. 01. 2024. u 13:22

VEST o odlasku Dejana Milojevića potresla je sve u Americi, o njemu je sada pričao i Majkl Meloun.

КОЛИКО ЈЕ САМО ВОЛЕО НИКОЛУ! Огласио се Мајк Мелоун после смрти Дејана Милојевића

Foto: Printskrin

Legendarni Milojević stvorio je najboljeg košarkaša današnjice koji je Denveru doneo šampionsku titulu prošle sezone. To mnogo cene u Denveru i imaju ogromno poštovanje prema radu Dejana Milojovića.

– Dejan je bio blizak brijatelj Nikole Jokića i Ognjena Stojakovića, kao i srpske košarkaške zajednice… Mnogima je stvarno značio. Ostavio je iza sebe ogromno nasleđe, uticao je na brojne živote. Tragično, bio je mlad. Kada smo saznali da je u bolnici, obratio sam se Stivu Keru koji je bio tamo sa Dekijem i njegovom porodicom, odmah mi se javio. Kada je Dejan preminuo, dobio sam poruku od Stiva, želeo je da znamo koliko je Dejan voleo Nikolu i koliko je bio ponosan na njega i to sam probao da podelim sa Nikolom. 

FOTO: AP/Tanjug

 

Trener Denvera prošao je tešku životnu situaciju koju je ispričao.

– Prošao sam kroz tako nešto sa svojim ocem. Teško je izgubiti nekoga do koga vam je stalo. Sada je na Nikoli da nastavi Dejanovo nasleđe na terenu i van njega. Moramo se truditi da se Dejanovo ime nikada ne zaboravi. Mislima sam uz njegovu porodicu – rekao je Meloun.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)