DEKI, LJUDSKA GROMADA! Milojević bivšem saigraču pomogao da kupi stan (VIDEO)

Novosti online

19. 01. 2024. u 11:18

BIVŠI saigrač Dejana Milojevića Vladimir Kuzmanović u svom podkastu "Luka i Kuzma" ispričao je jednu divnu anegdotu o prerano preminulom srpskom treneru i legendi naše košarke.

ДЕКИ, ЉУДСКА ГРОМАДА! Милојевић бившем саиграчу помогао да купи стан (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Kuzmanović je poznavao Dejana Milojevića 30 godina, a početkom dvehiljaditih bili su saigrači u podgoričkoj Budućnosti.

Vest o smrti iskrenog prijatelja jako je pogodila Kuzmanovića, koji je u svom podkastu govorio o Milojeviću kao treneru, igraču, ali pre svega – velikom čoveku.

"Negde 2009. godine došao sam u priliku da sredim stambeno pitanje, da kupim stan. Bio sam kratak za određeni novac, nekih 30-ak hiljada evra. Legao sam da spavam i probudio se sa jednom jedinom idejom – koga mogu da pitam da mi pozajmi, a da mi kaže 'nema problema'. Šta mislite koga sam pozvao?", počeo je priču Kuzmanović.

"Razgovor je tekao otprilike 'treba mi toliko i toliko' On je pitao: 'Za kada?', Rekao sam: 'Za sutra' On kaže: 'Važi'", dodao je Kuzmanović.

Milojević ga nije ni pitao kada će mu vratiti novac.

"Kada sam mu vratio novac, a prošlo je nekih godinu dana, pitao sam ga da li ima neka kamata. On je uzvratio pitanjem: 'Da li bi ti meni uzeo kamatu', rekao sam: 'Naravno da ne bih', a on je uzvratio rečima: 'Pa šta onda za***avaš'", otkriva Kuzmanović.

Kuzmanović ističe da je znao da uvek može da računa na Milojevića, iako nisu bili najbliži prijatelji.

"Mogao si da se uzdaš u njega, iako mi nismo bili prijatelji tog nivoa da smo se viđali često, to posao nije dozvoljavao. Imao je on daleko bliže prijatelje od mene, ali imali smo divan odnos", dodao je Kuzmanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom