"MNOGO LJUBAVI ŠALJEM ZVEZDI": Kris Singlton progovorio o ponudi crveno-belih

Novosti online

07. 02. 2023. u 21:41

CRVENA zvezda je ovog leta tragala za krilnim centrom, jedna od, sada već, neostvarenih opcija bio je i Amerikanac, Kris Singlton. Košarkaš Efesa potvrdio je da je interesovanje srpskog šampiona postojalo.

МНОГО ЉУБАВИ ШАЉЕМ ЗВЕЗДИ: Крис Синглтон проговорио о понуди црвено-белих

FOTO: KK Crvena zvezda

U razgovoru za specijalizovani košarkaški portal "Basketnews" Singlton je otkrio neke nepoznate detalje poziva sa Malog Kalemegdana

- Da, istina je. Bila je dobra ponuda u tom trenutku. Razgovarao sam sa svima iz kluba o tome. Želeo sam da ostanem kod kuće u tom trenutku. Mnogo ljubavi šaljem Zvezdi.

Odlučio je dvostruki osvajač Evrolige da pred sezonu uzme pauzu od košarke.

- Svi pozivi su počeli da dolaze pred kraj godine, jer su se mnoge četvorke i petice povredile. Ljudi su počeli da se raspituju, rekao je.

"Ko najbrže devojci, njegova devojka", u ovom slučaju to je bio Efes.

- Poznato mi je okruženje. Kada sam dolazio u Efes 2019. godine želeo sam da odem negde gde ću ostati duže vreme. To sam hteo u Barseloni, ali oni su imali svoje planove, kao i ja

Istakao je da nije očekivao da će pauza trajati šest meseci...

- Nisam to tako planirao, niti sam odluku da ostanem bez angažmana doneo sve do pred kraj avgusta. Uzeo sam dva meseca slobodno i onda je u novembru sve počelo da se vraća. Imao sam neke ponude u septembru i oktobru, ali sam onda rekao da ću verovatno čekati do početka naredne godine. Otvoren sam, kada me neko pita, kažem šta mislim. Trebalo mi je vreme da malo razvijem svoj život van terena.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)