JOKIĆ JE PRE 22 GODINE ZNAO DA ĆE U DENVER: Sudbina je još davno spojila Nikolu i Nagetse (FOTO)

Novosti online

09. 07. 2022. u 20:08

KOŠARKAŠKI menadžer Miško Ražnatović koji je ujedno agent Nikole Jokića otkrio je da se sjajni centar još pre 22 godine izabrao Denver Nagetse.

ЈОКИЋ ЈЕ ПРЕ 22 ГОДИНЕ ЗНАО ДА ЋЕ У ДЕНВЕР: Судбина је још давно спојила Николу и Нагетсе (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Centar iz Sombora je nedavno potpisao najveći ugovor u istoriji NBA lige sa timom iz Kolorada, a upravo je to bio povod za priču kako je to MVP najjače lige na svetu još 2000. godine odabrao ovaj klub.

- Priča o sudbini zapisanoj u zvezdama. Nikola Jokić. Sombor. Srbija, neke 2000. godine, petogodišnjak u duksu Denver Nagetsa, tima za koji će 22 godine kasnije potpisati najveći ugovor u istoriji svetske košarke do danas. Šance da dečak iz Sombora uopšte dobije duks malo poznatog tima iz Amerike davne 2000. godine su bile male. Šanse da je neko u Somboru čuo ili navijači za Nagetse još manje. Ali, šanse da će dečak koji tada nije ni pokazivao ljubav prema košarci igrajući upravo u tom klubu osvojiti dve uzastopne MVP titule u najjačoj ligi na svetu i potpisati super maks ugovor su bile ravne nuli. Pa opet, sve se baš tako desilo. Ljudi koji ispisuju stranice istorije, kreiraju svoje sudbine, čine nemoguće mogućim, prvenstveno zbog toga što su spremni da rade više i jače od drugih, da budu maksimalno fokusirani na cilj ispred sebe, da imaju veru u sebe i prepoznaju znakove na putu, koji im je na neki način ipak bio zapisan u zvezdama - napisao je Ražnatović u objavi na Instagramu.

Naime, na slici se vidi Nikola Jokić koji je u dukserici Denvera i sa reketom u ruci. Srpski košarkaš se nije odlučio za tenis, već za košarku i bolje je što je to uradio.

Inače, fantastični centar će igrati za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvo koje se igra od 1. do 18. septembra.

BONUS VIDEO: Harizma Spric Nikole Jokića 3. mesto

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna