TARA I STEFAN ĐOKOVIĆ SU "LUDI" ZA NJOM: Teniska ličnost koja je pokupila simpatije Novakovih mališana

Novosti online

09. 07. 2022. u 09:50

NOVAK Đoković u razgovoru za američki "ESPN" otkrio je jedan zanimljiv detalj vezan sa svoje mališane, koji ne prestaju da očaravaju tenisku publiku.

ТАРА И СТЕФАН ЂОКОВИЋ СУ ЛУДИ ЗА ЊОМ: Тениска личност која је покупила симпатије Новакових малишана

Foto: AP

Podsetimo prelepa scena viđena je  drugog dana u teniskom kompleksu "Ol Ingland Klaba", gde je Novak Đoković prišao slavnoj koleginici Venus Vilijams, čiji je autogram tražio za svoju decu.

Preslatki klinci osvojili su srce Amerikanke, koja sa lica nije skidala osmeh tokom druženja sa njima, a kasnije je podelila pomenuti događaj na društvenoj mreži instagram, ističući koliko joj je dragocen bio taj momenat.

Deca Novaka i Jelene Đoković na Vimbldonu su ukrala slavu svojim roditeljima, pa su već par dana u centru interesovanja svih medija i publike.

Tako je i čuvena američka televizija bila zainteresovana da čuje kome su sve Tara i Stefan zatražili da im ostave potpisane uspomene sa najprestižnijeg grend slema.

Srpski teniser otkrio je da su oni izrazili želju da zatraže autogram samo jednoj ličnosti iz sveta tenisa. 

- Venus Vilijams, verujte, to je jedina osoba za koju su me ikada pitali to, videli su nešto posebno u njoj, odnos koji su uspostavili sa njom za tako kratko vreme je neverovatan. Presrećan sam što kao otac što je to tako - rekao je treći reket sveta.

Sportiskinja koja se nalazi se na zalasku monumentalne karijere i dalje ima mnogo fanova među najmlađima.

Tara i Stefan nisu imali prilike da je gledaju na vrhuncu slave, ali očigledno da ih je čuvena teniserka kupila nečim drugim, verovatno harizmom, jedinstvenošću i ležernošću kojom je uvek plenila.

Podsetimo, meč Đokovića i Kirjosa za titulu šampiona Vimbldona 2022. igraće se u nedelju od 15 časova.


BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri današnjice?
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest