EKSKLUZIVNO - JOKIĆ BODRI SVOJE LJUBIMCE: "Novosti" na hipodromu u Somboru - srpski as pomno prati kasačke trke!

J. LEMAJIĆ

19. 06. 2022. u 16:47

GRADSKI hipodrom u Somboru danas je bio srpska prestonica konjičkog sporta i pokazao da još uvek ima "konja koji jure" i ljudi koji uživaju u njihovom grandioznom kasu. Među mnogobrojnim Somborcima koji su posetili Prvi trkački dan 2022. godine, u organizaciji Konjičkog kluba "Vojvođanin", bio je i Nikola Jokić koji je bodrio konje iz štale "Drim kečer".

ЕКСКЛУЗИВНО - ЈОКИЋ БОДРИ СВОЈЕ ЉУБИМЦЕ: Новости на хиподрому у Сомбору - српски ас помно прати касачке трке!

J. L.

Najbolji igrač NBA lige pomno je pratio trke, a naročito svoje ljubimce.

U devet kasačkih trka jednoprežnih kasačkih grla starijih od tri godine snage su odmerili najbolji kasači u državi. Štalu "Drim kečer" predstavljala su grla Amsterdam, Pikolo Parti i Breno Laumar sa Vladimirom Pribićem u sulkama. Pikolo Parti briljirao je u trci "Džimi komerc Prigrevica", dok je Amsterdam u trci "Pica art Sombor" osvojio sjajno treće mesto. Prošlogodišnji osvajač Pehara grada Sombora, italijansko grlo Breno Laumar Nikole Jokića osvojio je prvo mesto i odbranio pehar.

J. L.


Poznat kao veliki ljubitelj konja, kao svaki Bačvanin, kako je jednom rekao, Nikola je svakog svog ljubimca spremao za trku i doveo od štale do staze. Potom je, ne krijući nervozu i tremu, netremice gledao trke i navijao. Sa njim su u loži bili otac Branislav, supruga Natalija i brojni prijatelji. Sa istim žarom nadmetanje su posmatrali i drugi Somborci koji nisu štedeli dlanove i grla kada su se konji pod Pribićevim uzdama probijali na čelne pozicije.

Porodica Jokić je, inače, najzaslužnija što se konjički sport u Sombor vratio na velika vrata. Svojim zalaganjem i ulaganjem velikog novca, oko milion evra, obnavljaju Gradski hipodrom i organizuju velika takmičenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)