OPET FRKA U DENVERU: Jokić spasavao sudije od "poludelog" Melouna (VIDEO)

Novosti online

19. 11. 2021. u 08:01

NIJE se još smirila situacija oko Markifa Morisa i Nikole Jokića, a umalo novi veliki incident u Koloradu.

ОПЕТ ФРКА У ДЕНВЕРУ: Јокић спасавао судије од полуделог Мелоуна (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Denver je izgubio od desetkovane Filadelfije 89:103, što je i te kako razbesnelo sve u klubu, naročito Majkla Melouna, koji je pokušao fizički da se obračuna sa deliocima pravde.

Naime, sredinom treće četvrtine je trener Denvera poludeo zbog suđenja i to u trenutku kada razlika nije bila velika (61:70). Krenuo je ka sudijama u nameri da se obračuna sa njima.

Sve to je sprečio Jokić, uleteo je između njih i spasao arbitre. Očekivano, Meloun je odmah isključen, pa je Dejvid Adelman vodio ekipu u nastavku.

- Ponekad pokušavam da pošaljem poruku igračima, ali ovo nije bilo 'planirano'. Bio sam frustriran zbog sudijskih odluka. Dosta stvari na terenu nisam razumeo. Izvinjavam se Dejvidu - rekao je Meloun.

Srpski centar je stao u odbranu svog trenera posle svega što se desilo.

- Naravno da cenimo to što se Meloun usprotivio i borio za nas. Veoma je emotivan, potpuno je u utakmici i ja volim to - poručio je Nikola.

Inače, Jokić je imao 30 poena, 10 skokova i sedam asistencija, ali je kuriozitet što je na poluvremenu imao 27 poena, uz 10/12 iz igre, šest skokova i pet asistencija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije