HRVATSKA NOĆNA MORA - KONTRA ARGENTINE IZ SNOVA: Gol u stilu Maradone u polufinalu Svetskog prvenstva! (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2022. u 20:50

SVETSKO prvenstvo u fudbalu ušlo je u završnicu, a u njoj je Hrvatska doživljavala šok za šokom krajem prvog poluvremena svog nastupa u polufinalu.

ХРВАТСКА НОЋНА МОРА - КОНТРА АРГЕНТИНЕ ИЗ СНОВА: Гол у стилу Марадоне у полуфиналу Светског првенства! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Argentina i Hrvatska danas igraju utakmicu polufinala Svetskog prvenstva 2022 (prenos možete uživo da pratite na portalu "Novosti"), a nedugo posle gola kojim je Lionel Mesi doveo "gaučose" u vođstvo, "vatreni" su doživeli novi težak udarac.

Taman su se nadali izjednačenju kada su izveli korner sa desne strane, ali nisu mogli ni da sanjaju šta će uslediti:

Argentinci su izblokirali centaršut, a onda je usledio mat u tri poteza - Hulio Alvarez je na oko 60 metara od gola Hrvatske dobio loptu, pa uz prodor u stilu Dijega Maradone probio hrvatski defanzivni bedem i dao gol za 2:0, koji možete videti kada kliknete ovde (VIDEO).

Podsetimo, sve grupe, rezultate, ali i raspored utakmica koje slede na Mundijalu možete pronaći na ovoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)