CEO SVET GLEDA I TRLJA OČI: Dali su 28.000 evra dvema umetnicama da ukrase svlačionicu fudbalskog kluba - uradile su ovo (FOTO)

Novosti online

13. 12. 2022. u 16:29

NAJNOVIJE vesti iz fudbala nisu one koje u fokusu imaju Svetsko prvenstvo 2022. čiji je domaćin Katar, ali su podjednako zanimljive kao mundijalska dešavanja.

ЦЕО СВЕТ ГЛЕДА И ТРЉА ОЧИ: Дали су 28.000 евра двема уметницама да украсе свлачионицу фудбалског клуба - урадиле су ово (ФОТО)

FOTO: Novosti

Dok planeta sa pažnjom prati sve vezano za utakmicu Argentina - Hrvatska (koju i vi uživo možete da pratite uz prenos na portalu "Novosti"), u Švajcarskoj je jedna druga fudbalska tema u žiži.


U toj državi, čija je reprezentacija doživela bolno ispadanje sa šampionata planete, i to nakon što je sa njega eliminisala Srbiju, baš kao što naslov kaže, dve umetnice su dobile 28.000 evra da ukrase svlačionicu jednog kluba.


Međutim, ideja Morin i Štefani Kagi, da od svlačionice FK Tosveld naprave ovo...

... nije naišla na lepe reakcije zaposlenih u klubu, javlja "Tagensancajger".


Da li će se svlačionica, koju kao da su svojim žvrljotinama, ukrasila neka deca, ostati baš takva (kada je već u nju uloženo pravo malo bogastvo), ili će doći do krečenja, ostaje da se vidi, ali ovo idejno rešenje je izazvalo brojne reakcije širom sveta.


Kako se vama čini? Pošaljite nam komentar!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)