HODŽSON POSLE LIVERPULOVE SEDMICE: Izgubio je bolji tim?!

Novosti online

19. 12. 2020. u 20:35

MENADžER Kristal palasa Roj Hodžson izazvao je erupciju smeha izjavom posle rekordnog poraza njegove ekipe od Liverpula (0:7).

ХОЏСОН ПОСЛЕ ЛИВЕРПУЛОВЕ СЕДМИЦЕ: Изгубио је бољи тим?!

EPA-EFE/Clive Rose

Najstariji menadžer u Premijer ligi, nekadašnji šef struke Liverpula i selektor Engleske, izjavio je da je danas na Selhrst parku - izgubio bolji tim!

Naravno, reč je o šali, pošto je današnji poraz najteži na domaćem terenu u istoriji londonskog kluba, a ujedno je to bila i najveća pobeda Liverpula od formiranja Premijer lige.

Interesantno je da je Liverpul najubedljiviju pobedu u staroj Prvoj diviziji takođe ostvario protiv Palasa, 19889. bilo je 9:0 na Enfildu.

Hodžson se zapravo našalio na račun menadžera Totenhema Žozea Murinja, koji je takođe izjavio da je izgubio bolji tim, s tim što je Portugalac bio mrtav ozbiljan posle pobede redsa nad njegovim Totenhemom.

Inače, meč na Selhrst parku obeležilo je još nekoliko rekorda - Jirgen Klop je postao trener Liverpula sa najviše pobeda u Premijer ligi (127, ranijji rekorder Rafa Benitez ima 126 ali iz mnogo više utakmica), prvi put u istorij ilige sedam različitih igrača je asistiralo kod golova jedne ekipe...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)