SUAREZOVO LUDILO NE PRESTAJE: Urugvajac napravio šokantan potez na utakmici (VIDEO)

Novosti online

11. 04. 2024. u 12:53

Fudbaleri Intera iz Majamija ispali su iz KONKAKAF Kupa šampiona od Montereja pošto su poraženi ukupnim rezultatom 5:2 i tako su razočarali svoje navijače.

СУАРЕЗОВО ЛУДИЛО НЕ ПРЕСТАЈЕ: Уругвајац направио шокантан потез на утакмици (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Igrač ovog američkog tima Luis Suarez ponovo je pokazao svoj buran temperament i na taj način dokazao da su godine samo broj i da zrelost ne dolazi sa njima.

Naime, Urugvajac je u 41. minutu prilikom borbe za poziciju u kaznenom prostoru, uhvatio, savio i bacio na teren rvačkim potezom štopera Montereja Viktora Gusmana i bukvalno mu slomio ruku. Meksički defanzivac je pao na travu i urlao od bolova sve vreme, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć.

VAR nije gledao ovu situaciju, a Suarez je prošao nekažnjeno nakon ove stravične situacije. Bivši fudbaler Barselone i Liverpula poznat je po svojoj prekoj naravi, ali mislilo se da će sa godinama steći i zrelost, ali to nije slučaj kod njega. On je u prošlosti imao slične ispade u dresovima Redsa i Ajaksa kao i u nacionalnom timu Urugvaja. 

Suarez je, dok je igrao za "kopljanike", ujeo fudbalera PSV-a Otmana Bakala, štopera Čelsija Branislava Ivanovića i u reprezentaciji Urugvaja, 2014. godine na Svetskom prvenstvu, kada je takođe ugrizao Đorđa Kjelinija.

Definitivno je da ne ume da kontroliše svoj bes i da upravo taj temperament nekad i kvari utisak o njegovim fantastičnim napadačkim sposobnostima.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)