FUDBALER NAJAVIO KRAJ KARIJERE: Bio je jedan od najzaslužnijih za titulu Lestera u Premijer ligi, sada kači kopačke o klin

Filip Milošević

26. 02. 2024. u 16:45

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Japana Šinđi Okazaki objavio je danas da će na kraju sezone da završi igračku karijeru, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

ФУДБАЛЕР НАЈАВИО КРАЈ КАРИЈЕРЕ: Био је један од најзаслужнијих за титулу Лестера у Премијер лиги, сада качи копачке о клин

Foto: Profimedia

Okazaki (37) trenutno igra za belgijski Sent Truden.

- Dao sam sve od sebe kao fudbaler. Sada sam osetio da sam dostigao svoje granice - napisao je Okazaki na svom Instagram nalogu.

Japanski fudbaler ove sezone ima problema sa povredama, a poslednji meč za belgijski klub je odigrao 16. decembra prošle godine. On je član Sent Trudena od 2022. godine, a ove sezone je odigrao samo sedam mečeva za belgijski klub.

Okazaki je ranije igrao za Šimicu, Štutgart, Majnc, Lester, Malagu, Uesku i Kartagenu. On je sa Lesterom 2016. godine osvojio titulu u Premijer ligi.

Okazaki je za reprezentaciju Japana odigrao 119 utakmica i postigao je 50 golova, a sa nacionalnim timom osvojio je Kup Azije 2011. godine.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini