FRANCUSKI VELIKAN BRZO REAGOVAO: Marselj našao zamenu za Đenara Gatuza

Tanjug

20. 02. 2024. u 21:17

FRANCUSKI stručnjak Žan-Luj Gase imenovan je ovog utorka za novog trenera Olimpika iz Marselja, saopšteno je na klupskom sajtu.

ФРАНЦУСКИ ВЕЛИКАН БРЗО РЕАГОВАО: Марсељ нашао замену за Ђенара Гатуза

FOTO: Profimedia

Ovaj 70-godišnji stručnjak je na klupi kluba sa "Velodroma" nasledio Đenara Gatuza koji je smenjen posle samo pet meseci koliko je proveo u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope.

- Velika mi je čast što sam se pridružio legendarnom klubu kakav je Olimpik. Jedva čekam da počnem da radim sa ovom grupom igrača kako bismo se pripremili za naredne utakmice i dali sve od sebe - rekao je Gase na promociji.

U prebogatoj trenerskoj karijeri Gase je sa klupe predvodio francuske klubove Monpelje, Istr, Kaen, Sent Etjen i Bordo. Od 2022. do prošlog meseca bio je selektor Obale Slonovače, ali je sa funkcije smenjen posle grupne faze Afričkog kupa nacija. Kasnije su "slonovi" sa novim selektorom Emersom Fajeom postali prvaci Afrike.

BONUS VIDEO: "BILO JE VELIKO ISKUSTVO IGRATI SA TAKVIM MAJSTOROM": Kaluđerović o Kanuteu, i bogatoj karijeri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)