"NAŠA NAJVEĆA SNAGA JE..." Žarko Lazetić pred nastavak Superlige za ekipu iz Bačke Topole: Puni smo takmičarskog naboja

Novosti online

11. 02. 2024. u 09:04

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u nedelju od 15 časova gostuju u Beogradu ekipi IMT-a.

НАША НАЈВЕЋА СНАГА ЈЕ... Жарко Лазетић пред наставак Суперлиге за екипу из Бачке Тополе: Пуни смо такмичарског набоја

FOTO: M. Vukadinović

Strateg TSC-a Žarko Lazetić pre prvi meč u prolećnom delu sezone hvalio je IMT i istakao da njegovoj ekipi nimalo neće biti lako na ovoj utakmici.

 - IMT-u upućujem komplimente, pre svega zbog rezultatima koje su napravili odmah po ulaskom u Super ligu... Uz nas, oni su najmanje menjali tim, tako da su kompaktna, odlično vođena ekipa. U svim fazama igre su dobro organizovani - rekao je Lazetić, prenosi klub.

  - Nismo zaboravili da smo ih u prvom delu prvenstva dobili golom u poslednjim minutima neizvesne utakmice koja je mogla da ode na obe strane. Očekujem fenomenalan i neizvestan meč kome se radujemo i jedva čekamo da odmerimo snage - dodao je on.

Lazetić je dodao da su se njegovi igrači sjajno odradili pripreme i da su željni takmičarskih mečeva.

 - Naša najveća snaga u nastavku prvenstva je kontinuitet. Imali smo pripreme na visokom nivou na kojima smo mnogo radili na taktici i tehnici i verujem da ćemo ovog proleća biti još bolji. Postavili smo visoke standarde, svesni smo da se sve se gleda kroz rezultat, ali mi želimo da kroz dobru igru, organizaciju i napredak pojedinaca i tima pokažemo ozbiljnost - rekao je on.

Istakao je i da postoje kadrovskih problema.

 - Na ovoj utakmici ćemo biti oslabljeni jer Radin neće moći da igra, a Đakovac ima kartone. Verovatno neće ulaziti ni Jovanović, Stojić, Cvetković i Stanić, a Ćalušić i Đorđević su na duže vreme van stroja i to nam malo kvari pripremu utakmice - rekao je Lazetić.

 - Naravno, problema uvek ima, ali optimistični smo i puni takmičarskog naboja i verujem da ćemo uspeti da se nametnemo i pružimo najbolju moguću igru - zaključio je on.

Ekipa TSC-a je jesenji deo sezone završila kao trećeplasirana sa 37 bodova, dok je IMTtrenutno 11. sa 21 bodom.

BONUS VIDEO: "KALINIĆ I LUČIĆ SU KLjUČ": Sa Dejanom Karovićem o reprezentaciji, večitima, Nikoli Jokiću...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024