"SVI NAVODI SU NETAČNI": Oglasila se Crvena zvezda zbog Baraka Bahara

Александар Илић
Aleksandar Ilić

07. 01. 2024. u 17:48

CRVENA zvezda reagovala je nakon natpisa u izraelskim medijima da bivšem treneru Baraku Baharu duguje novac i da bi Izraelac navodno mogao da tuži crveno-bele.

СВИ НАВОДИ СУ НЕТАЧНИ: Огласила се Црвена звезда због Барака Бахара

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako prenosi izraelski portal "M.sport5", Bahar je navodno spreman da tuži Crvenu zvezdu.

Portal navodi da su doskorašnji trener Zvezde pomoćnik Gaj Carfati preteće pismo sa tužbom kod UEFA protiv srpskog kluba.

Njih dvojica su angažovala potpredsednika Saveza i pravnog savetnika Makabija iz Tel Aviva, Morana Mejrija, kako bi im pomogao.

Oni, navodno, tvrde da nisu postigli dogovor o naknadi koju zaslužuju, a tvrde da im Zvezda duguje novac za plate dok su bili deo crveno-belih.

Klub se danas oglasio saopštenjem u kojem demantuje spomenute navode, a "Novosti" ga prenose u celosti:

- Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora između Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni.

Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera.

 Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija.

Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu, saopšteno je iz Crvene zvezde

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu