AMERIČKI REPREZENTATIVAC PONOVO U HOLANDIJI: Dest se vratio, ali ne u Ajaks

Novosti online

21. 08. 2023. u 23:00

FUDBALER Barselone i američki reprezentativac Seržinjo Dest igraće do kraja sezone na pozajmici u PSV Ajndhovenu, saopštio je danas holandski klub.

АМЕРИЧКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ПОНОВО У ХОЛАНДИЈИ: Дест се вратио, али не у Ајакс

FOTO: EPA

U saopštenju se navodi da će na kraju sezone PSV imati mogućnost da otkupi ugovor američkog fudbalera, koji ima i holandsko državljanstvo, pošto je rođen u Almereu. Dest (22) je ponikao u Almereu, a potom je igrao za Ajaks pre nego što je 2020. prešao u Barselonu. On je prošle sezone igrao na pozajmici u Milanu, a za italijanski klub je nastupio na 14 mečeva.

- Bio sam svaki dan u kontaktu sa PSV-om, koji je želeo da me angažuje. Sviđa mi se stil fudbala ovog kluba. Drago mi je što se vraćam u Holandiju. Isti sam igrač, ali sam u međuvremenu stekao mnogo iskustva. Jedva čekam da debitujem za PSV - izjavio je Dest za zvanični sajt kluba.

Dest je za reprezentaciju SAD-a odigrao 26 utakmica i postigao je dva gola.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)