I SA RONALDOM 1:9: Al Nasr pretrpeo još jedan težak poraz!

Novosti online

21. 07. 2023. u 22:56

POKUŠAVAJU Arapi da silnim ulaganjem približe svoj fudbal evropskom, ali ako je suditi po pripremnim utakcimama Al Nasra, daleko su još oni od nivoa na kojem nastupaju ekipe sa Starog kontinenta.

И СА РОНАЛДОМ 1:9: Ал Наср претрпео још један тежак пораз!

Foto Profimedia

Kristijano Ronaldo i drugovi posle poraza od Selte (5:0), doživeli su novi krah, pošto ih je i Benfika bez problema rutinirala (4:1) i sada u dve utakmice imaju gol razliku 1:9.

Igrali su se Portugalci sa Arapima kao od šale, Anhel Di Marija je u jednom trenutku uspeo čak i da provoza Ronalda koje nikako nije bilo prijatno da gleda svoj tim kako doživljava novi ubedljiv poraz. U jednom trenutku, pri rezultatu 3:1, trener Al Nasra i njegov zemljak Luis Kastro, hteo je da ga izvede iz igre ali se Ronaldo pobunio i prstima pokazao da želi da ostane na terenu još pet minuta.

Pokušaće Al Nasr i sledeće sezone predvođen Ronaldom da stigne do svih mogućih trofeja, s tim da će Portugalac imati pomoć od strane Marsela Brozovića a možda i Sadija Manea koji se spominje kao sledeća meta imućnih Arapa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024