ČELNICI BARSELONE LJUTI NA REAL: "Odustajemo"! Ne mogu da pređu preko jednog poteza Madriđana

Novosti online

17. 04. 2023. u 12:23

PREDSEDNIK Barselone Đoan Laporta objaviće uskoro da katalonski klub odustaje od fudbalske Superlige, prenosi Kadena ser.

ЧЕЛНИЦИ БАРСЕЛОНЕ ЉУТИ НА РЕАЛ: Одустајемо! Не могу да пређу преко једног потеза Мадриђана

FOTO: Tanjug/AP

- Laporta će objaviti da Barselone odustaje od Superlige. Barselona se odlučila na ovaj korak, pošto je ogorčena postupcima čelnika Reala tokom afere koja potresa katalonski klub. Čelnici Barselone tvrde da ne mogu da budu u istom takmičenju sa partnerom, koji pokreće tužbe protiv njih, navodi Kadena ser.

Barselona je pod lupom otkako je objavljeno da je godinama plaćala milione dolara kompaniji koja je pripadala potpredsedniku sudijskog fudbalskog komiteta Hozeu Mariji Enrikesu Negreiri za pisane i video izveštaje procene sudija pre utakmica. Isplate su navodno izvršene između 2001. i 2018. godine.

Najbogatiji klubovi Evrope pokušali su 2021. godine da formiraju Superligu, odvojenu od UEFA, ali je projekat propao za manje od 48 sati nakon negodovanja navijača, Vlada i igrača koji su naterali Mančester junajted, Liverpul, Mančester siti, Čelsi, Totenhem, Arsenal, Milan, Inter i Atletiko da se povuku. Ovu ideju ostali su da zagovaraju Real, Barselona i Juventus.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata